Vindt u niet onmiddellijk waar u naar zoekt? Aarzel niet om ons te contacteren.
Open
X

Diensten.

Wat kan Brilliantwebsite voor u betekenen?

Onze diensten

Kort gezegd is uw aanwezigheid op het web voor ons een prioriteit. Dit op een positieve manier die een meerwaarde biedt voor u of uw bedrijf.

Indien u dat wenst, zorgen we voor een goede domeinnaam, degelijke hosting, een compleet webproject waar uw klanten uw bedrijf kunnen leren kennen en waar interactie tussen klant en bedrijf centraal staat.

 

Onze Diensten

Webontwikkeling

Wij zorgen niet enkel voor een aantrekkelijke website, maar ook voor advies over een strategische plaatsing van de belangrijkste inhoud die uw klant in een oogopslag moet terugvinden. Uw webproject wordt een marketing tool om klanten op een compleet andere manier te bereiken.

Ook bestaande websites kunnen we ombouwen tot een fris, nieuw project waardoor u een meer uitgesproken aanwezigheid creƫert op het web. Hierdoor kunnen klanten uw bedrijf en de producten of diensten die u aanbiedt, beter terugvinden, wat resulteert in betere bedrijfsresultaten.

Webontwikkeling bestaat uit:

  • Bedrijfslogo
  • Webproject (design, inhoud, …)
  • Emails in uw huisstijl
  • Aanpassen van visitekaartjes en publiciteitsmaterialen

 

Bereikbaarheid

Een website is niets zonder een domeinnaam en een bijpassend emailadres die uw bedrijf op een duidelijke en correcte manier representeert.

Een voorbeeld

  • http://users.telenet.be/handtas2001 met e-mailadres w124255@telenet.be
  • http://www.exclusievehandtassen.be met e-mailadres sabine@exclusievehandtassen.be

Met welke firma willen potentiƫle klanten liever zaken doen?

Wilt u toch liever uw eigen e-mailadres blijven gebruiken, dan kan dit zonder probleem. Alle mails die naar een nieuw adres gestuurd worden, kunnen we laten doorsturen naar uw bestaande email adres. We raden echter aan om aparte adressen te voorzien voor een duidelijk onderscheid tussen persoonlijke en zakelijke correspondentie.

 

Locatie

Eenmaal uw domeinnaam en webproject er is, moet het webproject enkel nog op een webserver geplaatst worden. Een webserver is een computer die permanent met het internet verbonden is. De computer staat in een permanent beveiligde ruimte en niemand kan deze ruimte betreden zonder voorafgaande toestemming. Uw gegevens staan dus op een veilige plaats.

De serverruimte is voorzien van koeling, brandblusinstallatie en dieselgeneratoren. Alle servers staan ook steeds achter een firewall om inbraken van hackers of geautomatiseerde scripts te helpen voorkomen.

Met dergelijke voorzieningen is uw webproject altijd optimaal beveiligd en continu bereikbaar voor surfers over de gehele wereld.

 

Onderhoud

Eenmaal uw project gelanceerd is en de interactie met uw klanten op gang komt, ontstaat de nood voor een degelijk vangnet voor het moment er iets fout zou gaan. Daarom voorzien we ook backup oplossingen en onderhoud aan uw webproject. Niets is vervelender voor uw klant dan een trage website, dus onderhoud is geen overbodige luxe.

Ook veiligheid is belangrijk voor een positieve webervaring. Vandaar dat we in het onderhoudspakket ook extra veiligheid inbouwen en deze waarborgen door regelmatige updates.

 

Internet marketing

Dankzij het Internet is de manier waarop producten of diensten verkocht worden voorgoed veranderd. Bedrijven kunnen ineens miljoenen nieuwe klanten in andere landen en continenten bereiken. Een goede marketingstrategie is dan uiteraard cruciaal om deze markt zo goed mogelijk te informeren over uw producten of diensten voor andere bedrijven dit doen.

Ook op lokaal vlak kan een website bijdragen tot een enorm verbeterd bedrijfsimago. Met SEO (search engine optimisation) kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijf hoger komt te staan in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo en dergelijke meer.

 

Contacteer ons vandaag nog om te bespreken hoe wij uw project kunnen realiseren. Alvast tot binnenkort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *