Invoiceplane - gebruiksvriendelijk factureren voor KMO's

Eenvoudig factureren met InvoicePlane

Posted on 22 september 2015 · Posted in Tips

Facturatieprogramma mobiel op eigen computer

Wilt u de excel/word facturen voorgoed achter zich laten en overstappen op een degelijke, gebruiksvriendelijke oplossing? Wilt u wel graag eenvoudig factureren maar de flexibiliteit en het gebruiksgemak vergroten en op elk moment de factuurgegevens ter beschikking hebben, zowel op desktop als op smartphone of tablet? Kies dan voor de geautomatiseerde toepassing die alle aspecten van de facturatie voor u regelt tot de betaling toe.

U kunt het zware werk aan ons overlaten! Brilliantwebsite zorgt voor een instapklaar programma en we geven gratis begeleiding; geweldig toch?

Vraag nu uw offerte →

Facturatieprogramma op smartphone

Met InvoicePlane haalt u een compleet facturatieprogramma binnen terwijl u toch zonder gespecialiseerde kennis direct aan de slag kunt, waar en wanneer u dat ook wilt. In tegenstelling tot een excel bestand, kunt u met InvoicePlane overal aan de slag met uw laptop, tablet of smartphone.

Voordelen van InvoicePlane

  • Eenvoudig factureren, overal bereikbaar
  • Automatische volgnummers
  • Offertes omzetten in facturen
  • Mailen van facturen met één muisklik
  • Automatisch & onmiddellijk de betaling ontvangen met Paypal
  • Design van de factuur zelf instellen
Eenvoudig factureren met InvoicePlane

Dit is slechts een handgreep uit de talloze opties van InvoicePlane. Wij helpen u met de installatie, configuratie, vereisten qua wetgeving (btw tarieven, algemene voorwaarden, etc…) en we verzorgen ook onderhoud en backups. Dit op onze of uw eigen servers. Uw data blijft altijd 100% van u.

Neem contact op voor meer info →