Vindt u niet onmiddellijk waar u naar zoekt? Aarzel niet om ons te contacteren.
Open
X

Registreer uw domeinnaam. Ontdek de kracht van het Internet

×Uw domeinnaam mijndomein.com is momenteel nog beschikbaar

Registreer uw domeinnaam vandaag nog

Het is gemakkelijk en het kost slechts € 15. Voor die prijs heb je nog geen bos bloemen! Aarzel dus niet en breng uw bedrijf vandaag nog een stap verder in het digitale tijdperk. Registreer een domeinnaam en geniet van de volgende voordelen:

Voordelen van een domeinnaam

  • Een professionele uitstraling
  • Een plaats waar uw klanten 24u per dag terecht kunnen
  • Gepersonaliseerd emailadres mogelijk (info@mijndomein.com, thomas@mijndomein.com)

E-mail activatie opent een wereld van mogelijkheden om uw klanten op een professionele manier te benaderen. U krijgt een ongelimiteerd aantal mailboxen waardoor uw klanten door klantendienst@mijndomein.com kunnen gemaild worden, maar uw persoonlijke contacten door tom@mijndomein.com. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Door een professioneel e-mailadres aan te maken, straalt mijn bedrijf meer vertrouwen uit naar mijn klanten en krijg ik meer offertes rond. Bovendien ben ik recent van Internetprovider veranderd en moet ik me geen zorgen maken Tevreden klant dat mijn klanten mij niet meer kunnen bereiken: mijn e-mailadres blijft altijd bestaan!

Hebt u al een website? Dan verbinden wij uw bestaande website met uw nieuwe domeinnaam. Nog geen website? Dit kunnen wij voor u in orde brengen. Selecteer de optie “ik overweeg een nieuwe website” en wij sturen u de nodige informatie.

Registreer nu uw eigen domeinnaam

    Vraag uw domeinnaam aan

    Vul uw huidig e-mailadres in zodat wij u kunnen contacteren en selecteer de gewenste opties voor uw domein.

    Niet wat u zoekt? Contacteer ons voor een voorstel op maat.